
- reklama -
Suroviny
- 1 starší rohlík
- 1/2 kapusty
- 1 cibule
- čerstvé lišky nebo jiné tvrdší houby
- 2 stroužky česneku
- trochu másla
- špetka drceného kmínu
- 1 vejce ( nemusí být)
- 1,5 l vývaru
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a rohlík nakrájíme na kostičky, houby na kousky, kapustu na proužky.
-
Na másle zesklovatíme cibuli, přidáme rohlík, houby, orestujeme a poté kapustu.
-
Osolíme, okmínujeme a zalijeme vývarem. Vaříme do změknutí, přidáme prolisovaný česnek a nakonec vmícháme rozšlehané vajíčko.
-
Dochutíme.
Poznámka od kuchařky
Jednoduché, vydatné, levné a rychlé 🙂
Kuchařka: 1974andrea