
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 3 palce (konec vepřové panenky)
- anglická slanina
- sušená rajčata
- bylinky
- sůl
- potravinářský provázek
- olivový olej (na pečení)
Postup přípravy receptu
-
Sušená rajčata rozmixujeme s bylinkami na pastu. Tou obalíme palce a necháme odležet (já nechal přes noc).
-
Pak nakrájíme maso na špalíky cca 4 cm. Každý špalík obalíme slaninou a převážeme provázkem (moc neutahujeme, špatně by se maso propékalo). Lehce osolíme.
-
Rozehřejeme olej, dáme na něj špalíky (řezem) a po každé straně zvolna pečeme cca 5 minut. Rozstřihneme provázek a servírujeme.
Poznámka od kuchařky
Bylinky použijeme jaké máme rádi. Já použil petržel, libeček oregáno a pažitku.
Kuchař: Dooga









