- reklama -
Suroviny
- 1 tykev (nejlépe lauki – oškrábaná a nakrájená na kostky)
- 4 čerstvá nakrájená rajčata nebo půl konzervy
- 2 nakrájené cibule
- 1 miska namočené channa dal (žlutý hrách -viz fotografie)
- 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty
- 1/2 lžíce celého římského kmínu
- 1/2 lžíce mletého koriandru
- 1/2 lžíce mleté kurkumy
- 1/2 lžíce mletého chilli
- 1/2 lžíce soli
- rostlinný olej
Postup přípravy receptu
-
Do horkého oleje dejte smažit česnekovo-zázvorovou pastu. Přidejte cibuli a smažte dokud cibule nezačne zlátnout. Přidejte rajčata a vzápětí channa dal a lauki (tykev). Zamíchejte.
-
Přidejte všechna koření a sůl. Přidejte trochu vody a nechejte vařit na mírném ohni, dokud není vše dostatečně měkké. Můžete ozdobit čerstvým koriandrem.
Poznámka od kuchařky
od švagrové http://www.youtube.com/watch?v=qbpOW2XOSTc
v mé kuchyni http://www.youtube.com/watch?v=WPXDoYbojh8
Kuchařka: arrefeena