- reklama -
Suroviny
- 200 ml (asi 4 vrchovaté lžíce) kokosového oleje
- 2 lžíce nepraženého kakaa (můžete použít i klasické kakao)
- hrst mraženého ovoce
- stévie (množství dle chuti)
Postup přípravy receptu
-
V hrnci pomalu rozpustíme kokosový olej. Opatrně do něho vmícháme kakao, stévii a metličkou vše spojíme dohromady.
-
Připravíme si nějakou krabičku (použila jsem rozměry 23×15) a dno vyložíme pečícím papírem.
-
Do krabičky vlijeme rozehřátý kokosový olej. Vršek čokolády posypeme mraženým ovocem, necháme vychladnout a poté ji zamrazíme.
Poznámka od kuchařky
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky 🙂
http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
Kuchařka: Susa