
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 80 g ovesných vloček
- 130 g kokosového mléka (v plechovce)
- 60 g vypeckovaných třešní
- 90 g jahod
- 1 polévková lžíce strouhaného kokosu
- agávový sirup na doslazení
Postup přípravy receptu
-
Ovesné vločky nasypte do kastrůlku a zalijte kokosovým mlékem.
-
Zahřejte, ale nepřivádějte k varu. Podle chuti můžete přidat sirup. Vločky nechte nasáknout alespoň půl hodiny.
-
Troubu předehřejte na 200˚C.
-
Ovoce nakrájejte na menší kusy a promíchejte s vločkami.
-
Vložte do zapékací mističky a posypte kokosem.
-
Pečte 30 minut.
Poznámka od kuchařky
Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz
Kuchařka: Vareniste.cz