- reklama -
Suroviny
- 150 g ovesných vloček
- 700 ml vody
- 2 lžičky medu
- Může být:
- 1/2 KL skořice
- kokos
- vanilka
Postup přípravy receptu
-
Smíchat vločky s vodou a nechat přes noc v chladu (lednici).
-
Přidat 2 lžičky medu a mixovat 2 minuty při vysokém výkonu do hladka.
-
Mléko přecedíme přes jemné sítko nebo plátno.
-
Ihned pijeme nebo uchováváme v chladu, maximálně 24 hodin pro zachování čerstvosti a kvality.
Poznámka od kuchařky
Recept k zhlédnutí zde: https://youtu.be/NHMZMJ6wbT8
● Přibližné nutriční hodnoty:
Bílkoviny – 14,4%
Sacharidy – 66,5%
Tuky – 6,8%
Kuchař: MildaCZ