![Ovar z křemenáčů s křenem_5ff6eefc185ba.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/ovar-z-kremenacu-s-krenem_5ff6eefc09762.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- křemenáče
- sůl
- několik kuliček pepře
- K podávání:
- čerstvě nastrouhaný křen
- hořčice
Postup přípravy receptu
-
Větší křemenáče nakrájíme na několik kusů, menší stačí jen podélně přepůlit.
-
Do osolené vody vhodíme několik kuliček pepře a přivedeme k varu.
Vložíme nakrájené houby a necháme asi 20 minut vařit doměkka. Uvařené houby scedíme a podáváme s křenem, hořčicí a čerstvým chlebem.
Poznámka od kuchařky
Uvařené křemenáče opravdu chutnají skoro jako ovar z vepřové hlavy :o)
Kuchařka: Angel 666