Otrubové lívanečky

60
- reklama -

Suroviny
cca 25ks

250 g měkkého tvarohu
2 vejce
200 ml rostlinného mléka
20 g vanilkové fruktosy
100 g ovesných otrub
marmeláda
250 ml rostlinné smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu

  1. Z tvarohu, vajec, mléka, fruktosy a otrub vymícháme těstíčko, které necháme 30min odpočívat při pokojové teplotě.

  2. Poté opět promícháme a na rozpálené pánvi tvoříme malé lívanečky, které opečeme z obou stran dozlatova.

  3. Hotové lívanečky potřeme oblíbenou marmeládou a dozdobíme vyšlehanou smetanou.

Poznámka od kuchařky

http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872…

Ovesné otruby…surovina, na kterou jsem narazila v německém marketu, tak jsem neváhala a vrhla se do experimentu, který dopadl naprosto báječně a svěže.