
- reklama -
Suroviny
cca 25ks
- 250 g měkkého tvarohu
- 2 vejce
- 200 ml rostlinného mléka
- 20 g vanilkové fruktosy
- 100 g ovesných otrub
- marmeláda
- 250 ml rostlinné smetany ke šlehání
Postup přípravy receptu
-
Z tvarohu, vajec, mléka, fruktosy a otrub vymícháme těstíčko, které necháme 30min odpočívat při pokojové teplotě.
-
Poté opět promícháme a na rozpálené pánvi tvoříme malé lívanečky, které opečeme z obou stran dozlatova.
-
Hotové lívanečky potřeme oblíbenou marmeládou a dozdobíme vyšlehanou smetanou.
Poznámka od kuchařky
http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872…
Ovesné otruby…surovina, na kterou jsem narazila v německém marketu, tak jsem neváhala a vrhla se do experimentu, který dopadl naprosto báječně a svěže.
Kuchařka: MishkaCZ









