Osvěžující zeleninová pomazánka-DIA

66
- reklama -

Suroviny
1 středně velká miska

50 g petržele
50 g celeru
100 g mrkve
60 g cibule
1 lžíce citronové šťávy
1 dcl bílého netučného jogurtu
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu nastrouháme na jemné nudličky, promícháme s jogurtem, ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Podáváme na tmavém pečivu.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Kuchařka pro diabetiky

1 porce-5g bílkovin, 1g tuku, 19g sacharidů, 4,3g vlákniny

100 kcal-420kj

Původně jsem myslela, že to bude jíst jen přítel, já a zelenina nejdem moc dohromady. Nakonec jsem byla překvapená příjemnou svěží chutí.