
- reklama -
Suroviny
1 středně velká miska
- 50 g petržele
- 50 g celeru
- 100 g mrkve
- 60 g cibule
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 dcl bílého netučného jogurtu
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu nastrouháme na jemné nudličky, promícháme s jogurtem, ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Podáváme na tmavém pečivu.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-Kuchařka pro diabetiky
1 porce-5g bílkovin, 1g tuku, 19g sacharidů, 4,3g vlákniny
100 kcal-420kj
Původně jsem myslela, že to bude jíst jen přítel, já a zelenina nejdem moc dohromady. Nakonec jsem byla překvapená příjemnou svěží chutí.
Kuchařka: JanaDorazinova