- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 konzervované broskve (počet broskví dle vlastní chuti)
- šťáva z broskví
- 5 lístečků máty
- krystalový cukr
- 3 sáčky zeleného čaje
- 2 l vody
- 1 lžička citronové šťávy (nebo limetkové)
- kostky ledu
Postup přípravy receptu
-
Broskve v menší misce rozmačkáme na malé kousky a přilijeme šťávu z broskví, přidáme 3 lžičky krystalového cukru a 1 lžičku citronové a limetkové šťávy.
-
Horkou vodu nalijeme do nádoby a přidáme sáčky zeleného čaje. Čaj s broskvemi smícháme do té nádoby kde budeme čaj uchovávat a natrháme pár lístečků máty.
-
Počkáme až čaj vychladne, dáme do ledničky a přidáme kostky ledu.
Kuchařka: Mary Cakes