
- reklama -
Suroviny
- 500 g vepřové plece
- 2 mrkve
- 2 řapíky celeru
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 sklenka harissy ( pasty )
- 1 smetana na vaření
- majoránka
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou plec, mrkev a řapíky celeru nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek na drobno.
-
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a orestujeme.
-
Poté přidáme maso, polovinu majoránky, harissu, osolíme, trochu podlijeme a dusíme do měkka.
-
Nakonec přidáme zbytek majoránky, česnek a přilijeme smetanu. Provaříme a necháme trochu zhoustnout.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea