- reklama -
Suroviny
- 40 dkg kysaného zelí
- 2 nakrájené cibule
- 5 kyselých okurek
- 2 nakrájené feferonky
- 4 utřene stroužky česneku
- 10 ks matjesy (nemusí být tolik)
- mletý pepř
- sůl
- 2 lžíce olivového oleje
- může být lžíce bílého jogurtu nebo Majolky®
Postup přípravy receptu
-
Zelí bez nálevu překrájíme a promícháme s ostatními nakrájenými ingrediencemi. Osolíme, opepříme, zalejeme lžící jogurtu, nebo majolky a přidáme 2 lžíce olivového oleje.
Poznámka od kuchařky
Zdroj- Recepty z Vánočních oříšků (recepty po půlnoci)
Salát se má dělat na Silvestra. Druhý den určitě příjde k chuti!!
Autorem je paní Eliška Pospíšilová z Prahy.
Kuchařka: JanaDorazinova