
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 1 kus fenyklu (nakrájený na 1 cm plátky)
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
Postup přípravy receptu
-
panvicu vymazeme olejom a nahrejeme, naplatkovany fenikel pokladieme a 15 minut opekame na jednej strane a 15 minut na druhej strane. pri konzumacii podla chuti posolime.
-
Surovy fenikel vonia a chuti ako velmi vonavy aniz, alebo pelendrek..neviem to presne definovat, po opeceni ta chut uz nie je taka vyrazna, je to prijemne sladkaste a opecene chuti k masu alebo pomazankovym jednohubkam bajecne.
-
Este som uvazovala, ze ak by som nechcela, aby to bolo take stavnate a preferovala skor suchsiu verziu, tak by som to mohla na peciacom papiery upiect na nejakom nizsom stupni v trube… ale nam to vyhovuje takto.
Poznámka od kuchařky
Vobec neviem, ci je toto recept, a bez najmensieho zavahanie ho dam vymazat, ak usudime, ze je to hlupost.
Kuchařka: vybusna









