
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 3 vejce
- ahůdková cibulka
- čtvrt sáčku mražené kukuřice (může být i z konzervy)
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Rozkvedláme vejce, dle chuti osolíme a opepříme. Nalijeme na pánvičku a uděláme omeletu.
-
Mezitím na druhé pánvi necháme rozehřát olivový olej, nakrájíme celou lahůdkovou cibulku. Cibulku necháme orestovat, dokud nebude měká.
-
Poté k ní přisypeme kukuřici (v případě, že používáme mraženou, nemusíme přilévat vodu, ale v případě kukuřice z konzervy doporučuji trochu podlít vodou) a restujeme, dokud kukuřice není prohřátá.
-
Poté opět podle chuti osolíme a opepříme. Na talíř dáme omeletu a na ni hotovou směs. Přeji dobrou chuť. 🙂
Kuchařka: ginnus