
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 150 g salámu choriza (nakrájeného na kostky)
- 4 vejce rozšlehaná
- 2 lžíce nasekané petrželky
- sůl
- čerstvě mletý pepř na dochucení
Postup přípravy receptu
-
Rozehřejte nepřilnavou pánev a opékejte na ní kousky choriza dokřupava.
-
Vyjměte a nechte na papírové utěrce odsát přebytečný tuk.
-
Rozšlehaná vejce osolte, opepřete a vmíchejte do nich polovinu petrželky.
-
Vlijte na rozehřátou pánev a až povrch mírně zpevní, posypte chorizem. Ještě chvilku opékejte a pak opatrně přeložte.
-
Sesuňte na talíř a posypte zbylou petrželkou.
-
K téhle dobrotě zakusujte chleba.
Kuchař: awrilka









