Omáčka z hovězího masa „pro nejmenší“

49
- reklama -

Suroviny

2 plátky hovězího masa
zelenina mražená nebo čerstvá
kousek celeru
bylinky:
bazalka
petrželka
pažitka
na zahuštění instantní rýžová kaše ale nemusí být

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí nakrájíme na malé kostičky a osmažíme krátce na olivovém oleji. Přidáme zeleninu nakrájenou na kousky (použila jsem mraženou – hrášek, mrkev, kukuřici) a přistrouhala jsem trochu celeru. Poté přidáme bylinky (bazalka, petrželka, pažitka) a vaříme do změknutí. Vše rozmixujeme. Omáčku jsem ničím nezahušťovala, ale dá se zahustit rýžovou instantní kaší. Podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.


    Zobrazit celý recept

Poznámka od kuchařky

Maminky snažím se tu dávat recepty na jednoduché pokrmy, ale hlavně takové, které jsou chutné. Daly by se přirovnat ke kupovaným, ale domácí je domácí :-))