![Omáčka z hovězího masa „pro nejmenší“_5ffca57f18e4c.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/omacka-z-hoveziho-masa-pro-nejmensi_5ffca57f07e0c.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- 2 plátky hovězího masa
- zelenina mražená nebo čerstvá
- kousek celeru
- bylinky:
- bazalka
- petrželka
- pažitka
- na zahuštění instantní rýžová kaše ale nemusí být
Postup přípravy receptu
-
Hovězí nakrájíme na malé kostičky a osmažíme krátce na olivovém oleji. Přidáme zeleninu nakrájenou na kousky (použila jsem mraženou – hrášek, mrkev, kukuřici) a přistrouhala jsem trochu celeru. Poté přidáme bylinky (bazalka, petrželka, pažitka) a vaříme do změknutí. Vše rozmixujeme. Omáčku jsem ničím nezahušťovala, ale dá se zahustit rýžovou instantní kaší. Podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.
Poznámka od kuchařky
Maminky snažím se tu dávat recepty na jednoduché pokrmy, ale hlavně takové, které jsou chutné. Daly by se přirovnat ke kupovaným, ale domácí je domácí :-))
Kuchařka: misza