
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 2 menší salátové okurky
- 4 cherry rajčata
- 4 ředkvičky
- 150 g Choriza
- 50 g Parmazánu
- 1 stroužek česneku
- rukola
- sůl
- pepř
- olivový olej
Postup přípravy receptu
-
Okurky oloupeme, podélně rozkrojíme a vyškrábneme jádra. Dužinu nasekáme na malé kostičky. Ty osolíme a necháme je cca 12 hodin v uzavřené nádobě v chladu.
-
Chorizo nasucho opečeme na pánvi do křupava a odložíme na ubrousek.
-
Rajčata a ředkvičky rozkrojíme na poloviny a parmazán nakrájíme na hobliny.
-
Okurky necháme okapat na sítku.
-
Promícháme s olivovým olejem, pepřem,utřeným česnekem a popřípadě přisolíme.
-
Kulaté tvořítko potřeme olejem a naplníme okurkami.
-
Ozdobíme půlkami rajčete a ředkvičky, plátky opečeného choriza, rukolou a hoblinkami parmazánu.
Poznámka od kuchařky
Nevím proč tatarák, ale jak jsem dostal, tak dávám dál.
Kuchař: Dooga