
- reklama -
Suroviny
- vepřová kýta
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 2 cibule
- 1 čerstvá paprika
- 2 rajčata
- 2 feferonky
- 100 g nastrouhaného křenu
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky, které vložíme do mísy. Zakapeme je olejem, osolíme, přidáme hořčici a dáme do chladničky odležet.
-
Maso pak zprudka osmahneme na oleji, po osmahnutí vyndáme.
-
Cibuli nakrájíme na proužky, stejně jako papriku, feferonky a rajčata.
-
Opečeme v omastku po mase, pak vložíme zpět maso a krátce přohřejeme.
-
Nakonec do masa přidáme křen, ale už nevaříme. Podáváme s rýží, s hranolky, s brambory.
Kuchařka: pelda