- reklama -
Suroviny
2 porce
- větší jablíčko dle preferencí
- hruška
- skořice
- hřebíček
Postup přípravy receptu
-
Nakrájejte jablíčka a hrušky buď na plátky nebo na měsíčky.
-
Do malého hrnce nebo pánve dejte vařit vodu (cca 2 hrnky) a přidejte 2 lžičky mleté skořice a cca 4 hřebíčky. Vařte do změknutí cca 5 minut.
-
Na talíř můžete přidat i kvalitní rozinky nebo přírodní oříšky.
Poznámka od kuchařky
Snídaně je důležitá, ale ještě důležitější je, abychom se cítili dobře a měli dostatek živin a vlákniny. Pokud se hned ráno zaplácneme buchtou a kávou, tak to z dlouhodobého hlediska pro náš organismus nebude to pravé ořechové.
Tento recept vychází z učení ájurvédy a je blahodárný pro všechny konstituce těla.
Tato snídaně pročistí organismus a dodá energii do krásných dní.
Kuchařka: Lenicka ART