- reklama -
Suroviny
dle strávníků
- vepřové kotlety – množství dle strávníků
- sůl
- pepř
- šunka (množství opět podle toho, kolik bude plátků kotlety)
- vejce
- Majolka®
- smetana
- cibule
Postup přípravy receptu
-
Kotletu mírně naklepeme, osolíme a dáme trochu pepře.
-
Na každý plátek kotlety dáme šunku, uvařené vajíčko nakrájené na plátky a cibulku nakrájenou na měsíčky, s kterou nemusíme šetřit. Čím víc cibule, tím to bude lepší.
-
Pak na každý plátek dáme polévkovou lžíci majolky a vše zalijeme smetanou. Pečeme cca při 180 st.C, dokud majolka nebude do hnědé barvy.
Poznámka od kuchařky
Zní ten recept asi divně, ale moje maminka ho vaří už dlouhá léta a je to opravdu moc dobré.
Kuchařka: savlinka