
- reklama -
Suroviny
- 4 plátky roštěnky
- sůl
- mletý pepř
- citrónová šťáva
- 2 lžíce oleje
- 40 g másla
- 1/2 kg opečených brambor
- hořčice
- 2 cibule
- kapie
- okurek
- hlávkový salát
- petrželová nať
Postup přípravy receptu
-
Plátky naklepeme, osolíme, okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme z obou stran olejem. Necháme asi 2 hodiny v chladu odležet.
-
Po rozehřátí grilu vložíme roštěnky na rošt a z každé strany je asi 4 minuty grilujeme.
-
Před dokončením potíráme roztopeným máslem.
-
Hotové plátky dáme na opečené brambory a obložíme hořčicí,posekanou cibulí, kapií, okurkou, hlávkovým salátem a petrželovou natí.
Kuchařka: andy.333