
- reklama -
Suroviny
- 2 střední brambory
- 3 vejce
- kousek pórku bílá část
- sůl
- pepř
- mletý kmín
- olej
- —
- 1 lžíce kečupu
- 1-2 lžíce zakysané smetany
- sůl
- špetka oregana
- Na obložení:
- šunka
- mozzarella
- rajčata
- strouhaný sýr
Postup přípravy receptu
-
Brambory nastrouháme na hrubším struhadle a vymačkáme z nich vodu. Přidáme vejce, pórek nakrájený na drobno, sůl a kmín s pepřem. Vše promícháme.
-
Na pánev kápneme trošku oleje a lijeme bramborovou směs. Já jsem udělala 2 tenčí, ale může být jedna hrubší (bude se déle propékat). Smažíme pomalu z jedné strany, přikryté pokličkou.
-
Mezitím smícháme smetanu s kečupem, špetkou soli a oreganem. Po usmažení z jedné strany omeletu otočíme a potřeme smetanou.
-
Nahoru dáme nakrájenou šunku, mozzarellu, rajčátka a strouhaný sýr. Pánev přikryjeme a opět smažíme pozvolna, aby se sýry stačily prohřát.
Kuchařka: mika59









