
Suroviny
            2 porcie
							
    
- 3 kuřecí stehno (1 celé a 2 horní)
- cca 350 g brambory (malé)
- 1 červená paprika
- 5 šalotek
- 1 mrkev
- 5 stroužků česneku
- čerstvý tymián
- čerstvý rozmarýn
- sůl
- mletý pepř
- mletá paprika
- 3 PL oleje
- 2 plátky másla
Postup přípravy receptu
- 
Zemiaciky, salotku, cesnak, mrkvu a cervenu papriku ocistime. 
- 
Zemiaciky nechame v celku (musia byt naozaj male, ak nie, tak prekrojte), mrkvu a papriku nakrajame na platky. Cesnak a salotku nechame v celku. 
- 
Vsetko osolime, zasypeme mletou rascou, sladkou mletou paprikou. 
- 
Ihlicky z rozmarinu dame dolu z vetvicky a nasekame ich nadrobno a posypeme vsetko v pekaciku. 
- 
Vykropime olejom, vhodime tymian a vsetko vymiesame. 
- 
Maso, osolime, okorenime, opaprikujeme, votrieme dobre koreniny do koze a polozime ho na zemiaky. 
- 
Nakoniec pohadzeme kusky masla, prikryjeme alobalom a dame piect do vyhriatej rury. 
- 
Pecieme slabu hodinku, odstranime alobal a zapecieme do chrumkava…ja som to dopekala asi 20 minut. 
Poznámka od kuchařky
Tento ( s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
 
            