
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 4 hrsti gnocchi
- 3 jarní cibulky
- 200 g Mascarpone
- 60 g sýra s modrou plísní (já měla Nivu)
- 100 g anglické slaniny
- 50 g listového špenátu
Postup přípravy receptu
-
Dáme vařit osolenou vodu na noky, mezitím nakrájíme cibulku nadrobno a plísňový sýr na kousky.
-
Do hluboké pánve dáme mascarpone, cibulku a plísňový sýr, zahřejeme na mírném ohni.
-
Dáme vařit noky (hotové jsou, když vyplavou na povrch) – cca 3 minuty.
-
Do sýrové směsi dejte pokrájený špenát a nakrájenou slaninu.
-
Noky sceďte, dejte na talíř a polijte je sýrovou směsí.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: Apetit
Kuchařka: lemeL