
- reklama -
Suroviny
- cukrářské dlouhé piškoty
- 1 tvaroh ve vaničce 250 g
- 1 řecký jogurt 200 g
- 2 zakysané smetany 180 g
- 2 vanilkové cukry
- moučkový cukr podle chuti
- jahody – jsou lepší čerstvé ale měla jsem kompotované
- lžička mleté skořice
- kapka rumu
- 1 ztužovač za studena
- 300 ml rostlinné šlehačky
Postup přípravy receptu
-
Hranatou formu na chlebíček vysteleme potravinovou folií.
-
Ukládáme piškoty vejdou 3 tři vedle sebe a dva a půl za sebou.
-
Třetinu smíchaného tvarohu se všemi přísadami dáme na piškoty. Na to jahody, tvaroh, piškoty, tvaroh, jahody a piškoty, až do spotřebování.
-
Necháme ztuhnout přes noc.
-
Druhý den zdobíme ušlehanou šlehačkou.
Kuchařka: mika59









