- reklama -
Suroviny
- 2 balíčky arašídů v cukru
- 1 balíček piškotů
- 1 celé vejce
- 1 bílek
- čokoládová poleva
- na náplň:
- šlehačka nebo krém
Postup přípravy receptu
-
Arašídy a piškoty se 2x umelou a nebo na jemno rozmixujou.
-
Přidá se 1 celé vejce a 1 bílek.
-
Zpracuje se hmota a obaluje na malé kovové trubičky.
-
Nechá se 24 hodin zaschnout.
-
Pak opatrně sundat a namočit do čokolády.
-
Nechat zaschnout a plnit šlehačkou nebo krémem.
Poznámka od kuchařky
Nemám k tomuto receptu foto, je to starší recept, v té době ještě asi digitální foťáky nebyly a už jsem je dlouho nedělala. Pokud někdo foto máte nebo budete mít – klidně ho k receptu přidejte.
Kuchařka: Severinka