Nepečená polokoule

62
- reklama -

Suroviny

2 pomeranče
2 kiwi
600 g jogurtu
300 ml pomerančového džusu
plechovku broskví
2 vanilkové pudingy
balení piškotů
cukr podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si uvaříme puding z džusu a pudingu. Dáme pozor, aby se nepřipálil, směs je hodně hustá, a necháme mírně vychladnout.


    Zobrazit celý recept

  2. Vhodnou misku vyložíme alobalem a vyložíme ji nakrájeným pomerančem a kiwi.

  3. Jogurt smícháme s vychladlým pudingem, přidáme nakrájené broskve a trochu cukru.

  4. Do misky vkládáme na střídačku vrstvu piškotů a jogurtu. Zakončíme piškoty. Přiklopíme alobalem a dáme do lednice ztuhnout nejlépe do druhého dne.