Nejlepší kmínová polévka

316
- reklama -

Suroviny
4 porce

voda
bujon
1 lžíce kmínu
červená paprika sladká
sůl
pepř
brambory
vajíčko
bobkový list
nové koření
máslo
mouka

Postup přípravy receptu

  1. Z másla a mouky uděláme jíšku. Když je hotová, přidáme k ní lžíci kmínu a necháme chvíli restovat, pak zaprášíme paprikou. Jíšku zalijeme vodou, ve které jsme rozpustili bujon.


    Zobrazit celý recept

  2. Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, přidáme je do polévky.

  3. Přihodíme do polévky bobkový list, nové koření, sůl a pepř. Když jsou brambory měkké, rozkvedláme do polévky jedno vajíčko.

Poznámka od kuchařky

Můžu říct, ze toto je nejlepší kmínová polévka, kterou jsem kdy jedla. A to jsem jich vyzkoušela už moc. Tahle je prostě TOP.