
- reklama -
Suroviny
- kuřecí maso nebo vepřové maso
- 2 jablka
- 1/2 hlávky zelí
- hladká mouka
- vajíčko
- mléko
- sójová omáčka
- sůl
- zázvor
- cukr
- ocet
Postup přípravy receptu
-
Zelí nakrájíme na jemné nudličky a vložíme na 5 minut do slané vařící vody, po uvaření necháme okapat.
-
Maso s jablky nakrájíme na stejné kousky.
-
Připravíme si husté těstíčko z vajíčka, mouky, mléka a soli, ve kterém obalujeme kousky masa a jablka.
-
Opatrně opékáme po všech stranách dozlatova.
-
Opečené smísíme na pánvi se zelím a zahřejeme 8-10 minut.
-
Mezi tím přidáme 3 lžíce sójovky, čtvrt lžičky zázvoru, lžíci cukru a podle chuti octa. Podáváme s bramborami.
Kuchař: petina