Naložený Hermelín pro Gabču

61
- reklama -

Suroviny

5 Hermelínů (můžou být různé příchutě)
cibule
zelené olivy
2 chilli papričky
česnek asi 8 stroužků (i více)
čerstvé oregano
provensálské koření (Avokádo)
několik snítek kopru
slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny nakrájíme na osminky, ale klidně i na čtvrtky a každý kousek z řezných stran potřeme česnekem.


    Zobrazit celý recept

  2. Vkládáme do sklenice, vždy vrstvu Hermelínů, cibule, nakrájených oliv, nasekanou čili papričku, nasekaným čerstvým oreganem, provensálským kořením, snítkou kopru.

  3. Vrstvy opakujeme, až je sklenice plná.

  4. Nakonec zalijeme slunečnicovým olejem a dáme do chladu na několik dní.

Poznámka od kuchařky

Tento recept je můj, je to dárek pro dceřinu kamarádku.