
- reklama -
Suroviny
4 porce
- Menší kapr
- 30 dkg anglické slaniny
- 20 dkg plátkového uzeného sýra
- hořčice
- 1 červená paprika
- cibule
- grilovací koření na ryby
- oregano
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Vykostěného kapra bez hlavy odspodu rozkrojíme co nejvíce, aby byl co největší prostor k naplnění. Posolíme ho a potřeme zevnitř hořčicí a posypeme grilovacím kořením a oreganem.
-
Poté začneme plnit vrstvy anglické slaniny, papriky, cibule a sýra dokud nebude kapr (nacpaný) jak nejvíce to půjde. Když je naplněný, sešijeme jehlou a nití.
-
Na povrchu ho posypeme grilovacím kořením. Podlijeme ho vodou a pozvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Poznámka od kuchařky
Moc dobrý je s domácíma americkýma bramborama.
Kuchařka: bannna