
- reklama -
Suroviny
2-3 porce
- 150 g kuřecího masa
- 150 g libového vepřového masa
- 100 g vařených brambor nebo těstovin
- 4 větší rajčata
- 1 hlávkový salát
- 1/2 salátové okurky
- 6 čerstvých žampionů
- 1 menší červená cibule
- 1 stroužek česneku
- 1 bílý jogurt
- čerstvá pažitka
- sůl
- pepř
- salátové koření
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky.
-
Osmahneme i s cibulí nakrájenou nejemno na olivovém oleji s trochou solí, pepřem a salátovým kořením.
-
Rajčata a okurku nakrájíme na kostičky.
-
Žampiony oloupeme a spaříme.
-
Pak je nakrájíme a přidáme ke směsi do pánve. Hlávkový salát omyjeme a poté natrháme na menší kousky(dle chuti).
-
Připravíme si dresing z jogurtu a česneku.
-
Česnek prolisujeme, do jogurtu trochu osolíme a opepříme.
-
Do misky dáme brambory nebo těstoviny, pak přidáme zeleninu, maso i s výpekem a žampiony.
-
Promícháme.
-
Na talíř servírujeme přelité dresingem.
Poznámka od kuchařky
fotografii přidám později až budu vařit příště, tu kterou mám je rozmazaná 🙂
Kuchařka: Clariska20