- reklama -
Suroviny
- Domácí uzený bůček
- vepřová plec
- kuřecí stehenní řízky
- lžíce rajského protlaku
- lžíce rybízu (a la brusinky)
- rum
- hříbky
- cibule
- česnek
- tymián
- rozmarýn
- trocha sójové omáčky
- tmavá jíška
- jalovec
- nové koření
- masový bujón
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na kolečka, bůček na proužky a maso na kostky. Na oleji osmažíme cibuli s bůčkem, pak přidáme maso a bylinky, osolíme, přidáme celé koření a necháme pustit šťávu. Vmícháme rajský protlak, rybíz, bujón, trochu podlijeme a dusíme skoro doměkka.
-
Postupně přiléváme vždy trochu vody. Přidáme nakrájené houby, česnek, ještě chvilku povaříme a dochutíme trochou sójové omáčky. Zahustíme podle potřeby.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea