
- reklama -
Suroviny
2 porce
- vývar a maso z kuřecího skeletu
- 3 mrkve
- 1 lžička másla
- 1 cibule
- 150 g sýra cottage
- sůl
- pepř
- zelená petrželka
Postup přípravy receptu
-
Z kuřecí kostry uvaříme vývar obvyklým způsobem. Měkké maso obereme a vývar scedíme.
-
Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a po chvíli přidáme na nudličky nakrouhanou mrkev.
-
Orestujeme a zalijeme vývarem (cca 300 ml).
-
Dusíme do měkka, pozor na rozvaření!
-
Vmícháme obrané masíčko, dochutíme pepřem, popř. solí, vypneme zdroj tepla a vmícháme sýr a nasekanou petrželku.
-
Podáváme jen tak bez přílohy, velcí jedlíci s chlebem (dělala jsem dnes poprvé, je to takový experiment, ale dokážu si toto jídlo představit i třeba s bramborem nebo těstovinami)
Kuchařka: Danca








