
- reklama -
Suroviny
- Těsto:
- 2 vajíčka
- 1/2 hrnku cukru
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek mléka
- 1/2 hrnku oleje
- 1 prášek do pečiva
- 1 lžíce kakaa
- 1 tvaroh
- umělé sladidlo nebo cukr
- kousek másla
- 1 pudink
- dortová želatina nebo Galaretka
- ostružiny
Postup přípravy receptu
-
1.vrstva – Ušlehat jak na hrnkovou buchtu, polovinu nalít na vymazaný a vysypaný plech a na to dát druhou kakaovou polovinu a projet vidličkou do mramorování.
-
2.vrstva – tvaroh ušlehaný s jednou lžičkou Witar sweet 3*sladší a vešlehat kousek másla a uvařený pudink v 350 ml mléka se dvěma lžičkami Klára 3*sladší.
-
Natřít na vychladlý piškot a poklást čerstvýma ostružinami. Nechat chvilku ztuhnout.
-
3.vrstva – Galaretka rozmíchaná v 0,5 l vařící vody. Nechat vychladnout až začne trochu tuhnout. Nalít na krémovou vrstvu a nechat v lednici do druhého dne.
Poznámka od kuchařky
To je skoro dia verze, lze udělat normálně s cukrem.
Kuchařka: aja.g