- reklama -
Suroviny
- … na těsto…
- 120 g hořké čokolády
- 120 g másla
- 120 g hnědého cukru
- 2 vejce
- 60 g hladké mouky
- …náplň…
- 250 g tvaroh
- 60 g cukru krupice
- 1 vanilkový cukr
- 1 vejce
Postup přípravy receptu
-
Troubu si zapneme na 180 stupňů.
-
Čokoládu s máslem rozpustíme za stálého míchání v hrnci.
-
Přidáme hnědý cukr, vejce a ručním mixérem šleháme zhruba 5 min, dokud se cukr nerozpustí. Poté přišleháme mouku.
-
Frischkäse ušleháme s cukry a vejcem.
-
Do formy vyložené pečícím papírem nalijeme 2/3 čokoládového těsta, dáme náplň a rozetřeme. Dáme zbytek těsta a vidličkou uděláme mramorování.
-
Dáme do rozehřáté trouby péct na 35 minut.
Kuchařka: lemarti