Mramorovaná pánská „buchta“

47
- reklama -

Suroviny

jelita
jitrnice
kysané zelí
česnek
strouhaná houska
sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Vymačkáme zvlášť jitrnice a jelita, rozmačkáme vidličkou, pokud jsou hodně masové, zahustíme trochu strouhankou.


    Zobrazit celý recept

  2. Pekáček vymažeme sádlem, kysané zelí trochu vymačkáme a překrájíme, oloupeme větší množství česnekových stroužků.

  3. A klademe do pekáče střídavě oba prejty a zelí.

  4. Nakonec trochu projedeme špejlí, aby se vše mramorově promíchalo. Podle chuti zastrkáme do pokrmu česnekové stroužky – evokují mandličky a upečeme. K tomu chleba, pivo a případně kamarádi.

Poznámka od kuchařky

Recept jsem měla na jiných stránkách několik let, smazala jsem ho před časem a dávám sem.