Moučníkovo-čokoládová vychytávka – poleva

125
- reklama -

Suroviny


Jakýkoliv upečený moučník, který chceme potřít čokoládovou polevou:
tabulka čokolády na vaření
popřípadě kokos
oříšky atd.

Postup přípravy receptu

  1. Tabulku čokolády na vaření jsem do půlky rozbalila, držela jsem ji za tu zabalenou část a ještě horký moučník, právě vytažený z trouby jsem začala potírat. Z počátku to vypadalo, že to nepůjde, ale po chviličce začala čokoláda horkem tát a já jsem s ní rovnoměrně potřela celý perník.


    Zobrazit celý recept

  2. Pak stačilo posypat kokosem a dát vychladit. Tento postup má spoustu výhod: nezašpiníte nádobí, poleva je rovnoměrně rozetřená a ve finále ještě ušetříte, protože jí nespotřebujete tolik.