
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 1 mořský vlk
- 1 celer
- 1 citron
- pepř
- sůl
- olivový olej
- harissa
- salát
- rajčata
- jarní cibule
- pepř špetka
- 1 Kl soli
- 1 KL octa
- 1 Kl cukru
Postup přípravy receptu
-
Očistíme si celer a nakrájíme na hranolky, uvaříme je v citronové vodě (10 minut). Povařené hranolky dáme do mísy, posolíme, posypeme harissou a polijeme olivovým olejem.
-
Vlka osolíme, opepříme polijeme citronovou šťávou a olivovým olejem, dáme do rozehřáté trouby na 200 st.,společně z celerovými hranolky na 20 minut na program gril.
-
Salát jsem udělal s pepřem, solí, octem a cukrem.
Poznámka od kuchařky
Kdo nemá harissu na hranolky, může dát kari nebo mletou papriku
Kuchař: Drahos z kamene









