Mořská treska v papilotě se zeleninou

59
- reklama -

Suroviny

2 plátky mořské tresky
20 dkg na plátky nakrájené mrkve
20 dkg na plátky nakrájeného celeru
20 dkg na plátky nakrájeného tuřínu
8 ks cherry rajčátek
sůl
pepř
2 plátky másla
špetka drceného kmínu
pečící papír

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou kořenovou zeleninu poklademe na pečící papír ve tvaru čtverce. Zeleninu osolíme a opepříme.


    Zobrazit celý recept

  2. Na zeleninu dáme plátek ryby – ochucené solí a kmínem. Na rybu dáme plátek másla. Nakonec dáme rajčata.Papír pořádně zabalíme – uzavřeme a pečeme ve vyhřáté troubě na 190 °C 20 minut.

Poznámka od kuchařky

Ryba takto upravená není vysušená, je šťavnatá a zelenina, či bylinky jí dodají výbornou chuť.