- reklama -
Suroviny
- 2 plátky mořské tresky
- 20 dkg na plátky nakrájené mrkve
- 20 dkg na plátky nakrájeného celeru
- 20 dkg na plátky nakrájeného tuřínu
- 8 ks cherry rajčátek
- sůl
- pepř
- 2 plátky másla
- špetka drceného kmínu
- pečící papír
Postup přípravy receptu
-
Nakrájenou kořenovou zeleninu poklademe na pečící papír ve tvaru čtverce. Zeleninu osolíme a opepříme.
-
Na zeleninu dáme plátek ryby – ochucené solí a kmínem. Na rybu dáme plátek másla. Nakonec dáme rajčata.Papír pořádně zabalíme – uzavřeme a pečeme ve vyhřáté troubě na 190 °C 20 minut.
Poznámka od kuchařky
Ryba takto upravená není vysušená, je šťavnatá a zelenina, či bylinky jí dodají výbornou chuť.
Kuchařka: hanahcotton