
- reklama -
Suroviny
- 800 g mořské tresky
- 1 velká cibule
- sůl
- pepř
- máslo na vymazání pekáčku
- strouhanka smíchaná s jemně strouhaným sýrem Formaggio
- 100 ml bílého vína
Postup přípravy receptu
-
Dno pekáčku vymažeme vrstvou másla a poskládáme kolečka cibule.
Osolenou a opepřenou tresku položíme do pekáčku na pokrájenou cibuli. -
Rybu slabě posypeme strouhankou, smíchanou s jemně strouhaným sýrem. Pokapeme bílým vínem a pečeme v rozehřáté troubě na 180 stupňů cca 20-25 minut. Podáváme s bramborem nebo lehkým bramborovým salátem s olivovým olejem, bylinkami a cibulkou.
Poznámka od kuchařky
Místo vína můžeme zakapat šťávou z citronu. Zdobíme citronem.
Kuchařka: Ivace64