
- reklama -
Suroviny
- filety z mořské štiky
- cizrna ve slaném nálevu
- zelená jarní cibulka
- řapíkatý celer
- rajčata
- olivový olej
- sůl
- červená sladká paprika
- chilli papričky dle chuti
Postup přípravy receptu
-
Necháme si jednu filetu v celku a ostatní nakrájíme na kousky, které osmažíme na olivovém oleji. Osolíme a přidáme červenou sladkou papriku.
-
Na pánvi prudce osmahneme nakrájenou zelenou jarní cibulku – celou tzn.bílou i zelenou část, přidáme nakrájený řapíkatý celer a cizrnu ve slaném nálevu. Nakonec přidáme nakrájené rajčata a nadrobno nakrájenou zelenou část celeru.
-
Směs osolíme a přidáme nadrobno nakrájené chilli papričky .
-
Ryby smícháme se směsí cizrny a zeleniny.
-
Plát filety v celku osmažíme po obou stranách a servírujeme na připravenou směs.
Kuchařka: hanahcotton