Mořská štika s cizrnou

66
- reklama -

Suroviny

filety z mořské štiky
cizrna ve slaném nálevu
zelená jarní cibulka
řapíkatý celer
rajčata
olivový olej
sůl
červená sladká paprika
chilli papričky dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Necháme si jednu filetu v celku a ostatní nakrájíme na kousky, které osmažíme na olivovém oleji. Osolíme a přidáme červenou sladkou papriku.

  2. Na pánvi prudce osmahneme nakrájenou zelenou jarní cibulku – celou tzn.bílou i zelenou část, přidáme nakrájený řapíkatý celer a cizrnu ve slaném nálevu. Nakonec přidáme nakrájené rajčata a nadrobno nakrájenou zelenou část celeru.

  3. Směs osolíme a přidáme nadrobno nakrájené chilli papričky .

  4. Ryby smícháme se směsí cizrny a zeleniny.

  5. Plát filety v celku osmažíme po obou stranách a servírujeme na připravenou směs.