Mořská štika s čínským zelím Pak choi

47
- reklama -

Suroviny
2 porce

400 g filetů mořské štiky
1 čínské zelí Pak choi
1 lžíce nastrouhaného zázvoru
2 lžíčky rybí omáčky
sojová omáčka podle chuti
1 lžička solamylu
olej

Postup přípravy receptu

  1. Filety vysušíme papírovou utěrkou. Na pánvi rozehřejeme olej a rybí kousky zprudka opečeme. Ztlumíme plamen, přidáme rybí omáčku, zázvor a necháme chvíli dusit. Před koncem vmícháme Pak choi pokrájené na menší kousky a společně povaříme (zelenina musí zůstat křehká).


    Zobrazit celý recept

  2. V trošce vody rozmícháme solamyl, přidáme na pánev, dochutíme sojovou omáčkou, promícháme a necháme přejít varem. Sojová omáčka je dostatečně slaná, tak pokrm již nesolíme.