
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 mořská ryba v celku vykuchaná
- 100 g másla
- provensálské koření
- limetka
- sůl mořská
- pečící papír
Postup přípravy receptu
-
Rybu omyjte, osolte a pokapejte šťávou z limetky, posypejte bylinkami.
-
Položíme na pečicí papír,vložíme do břicha máslo a na rybu,zabalíme a vložíme na plechu do předehřáté trouby na 200°C. Pečeme do růžova cca 20-30 min. Já podávala s bramborovou kaší.
Poznámka od kuchařky
Díky papíru zůstane ryba šťavnatá,není vysušená.Tato ryba je asi cípal,ale stoprocentně to nevím.Je to už déle a nebyl čas na přidání receptu.Měli jsme poprvé,byla chlazená vakuovaná a moc nám chutnala.
Kuchařka: Pajaska