Mořská ryba v papilotě

65
- reklama -

Suroviny
4 porce

1 mořská ryba v celku vykuchaná
100 g másla
provensálské koření
limetka
sůl mořská
pečící papír

Postup přípravy receptu

  1. Rybu omyjte, osolte a pokapejte šťávou z limetky, posypejte bylinkami.

  2. Položíme na pečicí papír,vložíme do břicha máslo a na rybu,zabalíme a vložíme na plechu do předehřáté trouby na 200°C. Pečeme do růžova cca 20-30 min. Já podávala s bramborovou kaší.

Poznámka od kuchařky

Díky papíru zůstane ryba šťavnatá,není vysušená.Tato ryba je asi cípal,ale stoprocentně to nevím.Je to už déle a nebyl čas na přidání receptu.Měli jsme poprvé,byla chlazená vakuovaná a moc nám chutnala.