
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 1 plechovka červených fazolí ve vodě
- 1 plechovka naložených rajčat v protlaku
- směs dle uvážení:
- rajče
- lilek
- cuketa
- cibule
- zelená paprika ….
- koření Kari Mild
- cukr
Postup přípravy receptu
-
Propláchnuté fazole a plechovku rajčat prohřejeme a zredukujeme rajčatovou omáčku o cca 1/3.
-
Přidáme cukr, aby se zvýraznila chuť rajčat a vrchovatou lžíci koření Kari Mild. Ostatní zeleninu můžeme buď přidat rovnou do hrnce a nechat změknout, nebo nakrájet na větší kusy a dát je na cca 20-30 minut do trouby.
-
Nakonec vše zamícháme dohromady, dáme do malého pekáčku a ještě cca 15 dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů (nemusí být) a podáváme s kuskusem nebo pečivem.
-
Přidala jsem i sojové maso – balení nudliček uvařených s kostkou zeleninového bujonu, sójovkou a koření Kari Mild.
Kuchařka: Lucasinka









