Mleté maso v mrkvi – pro nejmenší

41
- reklama -

Suroviny
1 porce

cca 40-50 g mletého masa
2 střední mrkve
1/2 cm pórku
1/2 Kl olivového oleje
sůl
1 PL rýže

Postup přípravy receptu

  1. Pórek nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme najemno.


    Zobrazit celý recept

  2. V kastrůlku rozehřejeme olej, jemně orestujeme pórek, přidáme maso a ze všech stran opékáme, stále mícháme. Podlijeme vodou, přidáme rýži a dusíme doměkka (masa i rýže).

  3. Přidáme mrkev, osolíme a dusíme, než je mrkev hotová.

Poznámka od kuchařky

Vhodnost dle zavedených surovin.

Oleje na počáteční restování jen minimálně, stačí pár kapek, klidně se dá přidát troška vody. V mase tuk je.