
- reklama -
Suroviny
- Mleté maso (vepřové míchané s hovězím)
- sádlo na smažení
- drobně krájená cibulka
- sůl
- pepř
- domácí kečup
Postup přípravy receptu
-
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, osolíme a opepříme a trochu osmahneme.
-
Podlijeme menším množstvím horké vody a 20 min dusíme.
-
Pak doplníme kečupem na zahoustlou směs, kterou plníme do menších sklenic, zavřeme víčky s červenou gumičkou a 60 min sterilujeme při 100°C.
-
Druhý den sterilaci zopakujeme.
Poznámka od kuchařky
Při použití maso prohřejeme, kdo má rád, může ochutit česnekem, navršíme na vařené špagety a sypeme strouhaným sýrem.
Můžeme podat i se zeleninovým salátem.
Kuchařka: cathleen