Mleté maso na špagety

276
- reklama -

Suroviny

Mleté maso (vepřové míchané s hovězím)
sádlo na smažení
drobně krájená cibulka
sůl
pepř
domácí kečup

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, osolíme a opepříme a trochu osmahneme.

  2. Podlijeme menším množstvím horké vody a 20 min dusíme.

  3. Pak doplníme kečupem na zahoustlou směs, kterou plníme do menších sklenic, zavřeme víčky s červenou gumičkou a 60 min sterilujeme při 100°C.

  4. Druhý den sterilaci zopakujeme.

Poznámka od kuchařky

Při použití maso prohřejeme, kdo má rád, může ochutit česnekem, navršíme na vařené špagety a sypeme strouhaným sýrem.

Můžeme podat i se zeleninovým salátem.