Mléčný chléb

48
- reklama -

Suroviny
půlkilový chlebík

1 čajová lžička kvasnic
500 g pšeničné mouky chlebové
1 polévková lžíce cukru
25 g másla
1,5 polévkové lžíce sušeného mléka
1,5 čajové lžičky soli
175 ml vody
175 ml mléka

Postup přípravy receptu

  1. Do pečné nádoby domácí pekárny nadávkujeme suroviny v pořadí, jak udává návod ke konkrétní pekárně.


    Zobrazit celý recept

  2. Nádobu vložíme do pekárny, zavřeme víko, připojíme do sítě a nastavíme příslušný program. Program Basic Bake.

  3. Jakmile zazní zvukový signál pekárnu vypneme, odpojíme od sítě, vyndáme pečnou nádobu a chléb vyklopíme (pozor vše je horké).

  4. Pokud hnětací vrtulka uvízne v chlebu, tak ji nezapomeneme vytáhnout!