- reklama -
Suroviny
půlkilový chlebík
- 1 čajová lžička kvasnic
- 500 g pšeničné mouky chlebové
- 1 polévková lžíce cukru
- 25 g másla
- 1,5 polévkové lžíce sušeného mléka
- 1,5 čajové lžičky soli
- 175 ml vody
- 175 ml mléka
Postup přípravy receptu
-
Do pečné nádoby domácí pekárny nadávkujeme suroviny v pořadí, jak udává návod ke konkrétní pekárně.
-
Nádobu vložíme do pekárny, zavřeme víko, připojíme do sítě a nastavíme příslušný program. Program Basic Bake.
-
Jakmile zazní zvukový signál pekárnu vypneme, odpojíme od sítě, vyndáme pečnou nádobu a chléb vyklopíme (pozor vše je horké).
-
Pokud hnětací vrtulka uvízne v chlebu, tak ji nezapomeneme vytáhnout!
Kuchař: clupmi