![Minutkový hovězí guláš_5ff797bd8b6e8.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/minutkovy-hovezi-gulas_5ff797bd7d7c3.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- 600 g hovězí zadní
- 2 cibule
- olej
- 80 g sterilované kapie
- 150 ml rajčatové omáčky (nebo kečupu)
- chilli
- worchester
- mletý pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na hranolky, prokapeme olejem, promícháme a do druhého dne necháme v lednici.
-
Na rozehřátý olej vložíme nudličky (hranolky) masa a za stálého míchání osmahneme.
-
Po několika minutách osolíme a opepříme, přidáme drobně krájenou cibuli a po další chvíli smažení i proužky kapie, rajčatovou omáčku a chilli.
-
Zastříkneme worchestrem a krátce podusíme, do změknutí masa.
Podáváme shranolky nebo brambory.
Poznámka od kuchařky
Inspirace a upraveno z http://kucharka.cbmonitor.cz – místo uvedeného kečupu jsem použila domácí sugo s chilli papričkami.
Kuchařka: cathleen