
- reklama -
Suroviny
    
- Korpus:
 - 4 vejce (zvlášť bílky a žloutky)
 - 15 dkg krupice cukr
 - (bílků vyšlehat a pak přidávat potom postupně žloutky)
 - pak ručně vmíchat 21 dkg polohubé mouky(15 dkg mouky+6 dkg ml.ořechů)
 - 4 lžíc horké vody
 - Krém:
 - 3/4l mléka
 - 2 vanilkové pudinky
 - 1 vanilkový cukr
 - 1,5 másla
 - cukr dle chuti
 - (Do mléka dáme pudinky,van.cukry a cukr a uvaříme hustý pudink,vyšleháme máslo a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme)
 - nakonec dáme rum
 - Marcipán:
 - 20 dkg mletý cukr
 - 10 dkg sušené plnotučné mléko
 - vodu (ale opatrně aby byl tvárný skoro jak plastelina)
 
Postup přípravy receptu
- 
Upečeme plát korpusu a po vychladnutí rozkrojíme 2x na čtverec 17×17 a 3. čtverec složíme z těch odkrojků co zůstanou, 2x pomažem krémem, po ztuhnutí ořežeme, ať je to rovné a potáhnem marcipánem.
 
Poznámka od kuchařky
Korpus na kulatý je stejný,akorát je polévaný čokoládovou polevou.
            Kuchařka: LIDKA
        
            








